Visie vanuit authenticiteit

Vanuit jaren ervaring als fotograaf en art director vertaal ik visies naar marketing strategieën, belevingen en creatieve beeldconcepten.

 

Mijn werk start vanuit een heldere visie en authenticiteit: éérst inhoud, dan vorm. “What makes you tick?” Deze vraag stel ik mijn opdrachtgevers en hun stakeholders. In (de bedrijfs)cultuur ligt vaak de basis voor treffende visuele communicatie. Of het nu gaat om een bewustzijnscampagne, een maatschappelijk vraagstuk, nieuwe corporate identity, herpositionering of branding: goed beeld triggert emotie en zorgt voor inspirerende communicatie.

 

Ik werk zowel met als voor organisaties, ontwerpers, beeldmakers, communicatie – en reclamebureaus. Wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Bel 06 24695697of stuur een mailtje.

zww_MG_0624_uitsnede

TESTIMONIALS

DICK MOERMAN 
Managing Partner PI Benelux

“Het blijft een feest om met Christel samen te werken. Haar gave om een gezamenlijk idee uit een brainstormsessie om te zetten in beeld is uniek !”

“Christel heeft met haar team een indrukwekkende serie bedacht en gemaakt voor de beelduitingen van onze drukkerij. Haar beelden blijven actueel. De samenwerking was perfect.”

MICHELLE HAAK
eigenaar Miesart

“Christel en ik hebben 1,5 jaar samengewerkt aan de nieuwe website en reclame uitingen van Designtegels.nl en Azule B.V. Christel is conceptueel erg sterk en gaat tot het uiterste om hét perfecte beeld te creëren. Daarnaast is ze een fijne partner om mee te sparren die al associërend tot rijke visualisaties kan komen.”

ERICA BOL 
Creative Partner ReWrap

“Christel inspireert en denkt creatief mee om tot een passend resultaat te komen. Haar enthousiasme en kunde hebben tot een super mooie campagne geleid”

MARTIJN DIJKSTRA
mede-eigenaar Designtegel.nl

“Christel was een van onze meest creatieve collega’s met een goed oog voor marketing! Een zeldzame combinatie. Een gedreven dame die ook qua online marketing de nodige skills heeft en die je met een gerust hart de campagnes kan laten uitwerken! Een absolute topper met een leuk gek karakter!”

SANNE DOUMA  
projectleider & marketeer bij Podium Bloos

Samenwerken met Christel is inspirerend. Haar kracht is om te werken vanuit een overtuigend concept dat goed aansluit bij onze projecten. Het eindresultaat is altijd een aangename verrassing !