2019 – 2020

OPDRACHTGEVER
Stichting Stek 
Stek is een tijdelijke Broedplaats waar creatieve ondernemers de ruimte en de vrijheid krijgen om te experimenteren, ontwikkelen en groeien. Stek ligt in het CrossMark gebied, een nieuw stadsdeel in transitie: de grootschalige industriecomplexen en het braakliggende terrein zullen in de toekomst plaatsmaken voor een compleet nieuw stadsdeel.


OPDRACHT
Algemene coördinatie van het project, fondsenwerving, het initiëren en (mede)organiseren van events, de bepaling en uitvoering van een nieuwe zakelijke strategie, de professionalisering alle communicatie uitingen en het leggen van verbindingen met lokale, culturele organisaties en de stad Breda.

WERKZAAMHEDEN

projectleiding
Naast de dagelijkse, zakelijke leiding, creëerde ik een visie en communicatiestrategie voor een betere zichtbaarheid en toekomstbestendigheid. Dit resulteerde onder andere in de professionalisering van alle communicatie uitingen en het ontwikkelen van een plan van aanpak voor een imagocampagne. Hiermee word ingezet op de werving van nieuwe ondernemers en een groter publieksbereik.

toekomstbestendig concept
Stek is een tijdelijk project en zal in 2023 plaats maken voor nieuwbouw.  In samenwerking met innovatie studio Aim for the moon en Erlenmeyer, werkte ik vanuit Stek aan een blauwdruk voor een nieuwe Broedplaats in Breda. Door intensief onderzoek met de focus op placemaking en waardebepaling, ontwikkelden we een nieuw concept dat aansluit op de behoefte van huidige, creatieve startups in Breda.

 

 

fotografie 
Femke Linders

video
Thijs van Gasteren

ontwerp huisstijl
Thunder & Bold

Partners

Clib

Pier 15

Belcrum Bech 

Electron

Gemeente Breda